- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
Hoppá dupláztam.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- CNC topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Eladó egy XMG P406 laptop
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest