- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
Hoppá dupláztam.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11513 üzenetére
Majd szóljál hogy mi van,vagy ha már biztos.Nem ismerem a srácot,csak láttam az apróba hogy hirdet.Ha akarod elmegyek és megnézem.Lebeszéled vele hogy van egy ismerősöd szolnokon és mikor tudja megnézni.Ha ettől nyugodtabb leszel,akkor oké.Én sajna ráérek mostanába mert nincs munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest