- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
ds podium
csendes tag
Újabb kérdés:hogyan tudok körívből kivágni részeket?....végül is egy szaggatott vonalú körívet szeretnék......
-
ds podium
csendes tag
Egy olyan egyszerű kérdésem lenne,hogy hogyan tudok pontos méretet(hosszúság,szélesség,forgatás) beírni a "text"feliratokra,mint ahogy az alakzatokra is lehet?A Text-nél nem működik az a Transzformálás paletta?
Bocs,ha számotokra egyszerű kérdésekkel bombázlak bennetek,de kérlek segítsetek.Köszönöm -
ds podium
csendes tag
válasz
zzolika #2045 üzenetére
sikerült,köszönöm!Megrajzoltam a percindexet,a forgatási pontot a kör közepére helyeztem,és a Transzformálás palettán írtam be a fokot!, (eddig nem ide írtam,hanem a felső sorban,bár ez nem tudom,hogy lényeges-e) és nem duplikáztam?,csak a "másolatra alkalmaz"gombot nyomogattam....így is körbeért az a qva percindex
Köszönöm mindenkinek a segítséget,de van egy olyan érzésem,hogy jövök még ide kérdezni
-
-
ds podium
csendes tag
elvileg így csináltam,és most is kipróbáltam,de nem jó valami.
Megint ez lett az eredmény:
Jól indul,de a vége........
Biztosan a méretezés-illesztés lesz a gond,de valahogy egyszerűbben képzeltem ezt a szerkesztést.
Eddig a google sketchup programot használtam,és abban segített a progi,hogy ha csak közeledtem pl a középponthoz,akkor egyszerre mutatta a lehetőségeket(közép,felezés,párhuzam stb)és az illesztés is könnyű volt,itt meg azzal szórakozom,hogy hogyan tudom pontosan illeszteni a vonalakat.Persze nem akarom összehasonlítani a két programot,sőt én ezt szeretném használni a későbbiekben. -
-
ds podium
csendes tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni corel12 progiban.Óraszámlapot szerkesztenék,de már az elején elakdtam,de valószínű,hogy nagyon egyszerű hiba lehet.Én most használom először a progit,és nem jövök rá,hogy mi a fészkes fen van
A lényeg,hogy a perc beosztást szeretném megcsinálni,de mire körbeérek a másolással,már nem illeszkedik a helyére a percindex.
képekben így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest