- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Most próbáltam Corel X4-bõl, publish to pdf, pdf/x1a. Ha kikapcsolom a bitmap downsamplingot akkor meghagyja a kép eredeti felbontását (most pl 872 dpi lett). Ha bekapcsolva hagyom, akkor a beállított 300 dpi lesz. Nem tudom nálad miért butítja le.
Mivel nézted meg a színrebontott pdf-et? Azért kérdeztem hogy nyomták, mert a ctp/ctf rip beállítása is okozhatja. Én Ecrm Harlequin Rip-et használok, ezzel jó a felülnyomás. De küldtem anyagot Agfa, Heidelberg, Fuji gépekre is, ezek is jók lettek.
Én legjobban a szeparált ps-t szeretem, ha lehet ezt használom, itt biztosan azt kapod amit kiküldtél.#1444: És akkor mit szólsz az Office-oshoz? Vagy ha Excelben, Powerpointban kapod a „nyomdakész” anyagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest