Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
neeem, ez annál mégrosszabb, szerintem. Ez egy kétéves kiadványszerkesztő suli. De én ezt iskolának nem is nevezném. Inkább csak egy bank, ahova fizetjük a pénzt, ők meg zsebreteszik.
két év alatt semmit nem tanítottak meg, egy kicsit coreleztünk, meg egy kicsit mégkevesebbet Photoshopoztunk, meg egy kicsit annál is kevesebbet quarkoztunk. Meg Tipográfiát tanítottak, ami szerintem annyira nem is fontos. Jó tudni róla, de nem attól lesz kreatív meg rutinos az ember.
Tulajdonképpen majdnem mindent magamnak köszönhetek, amit tudok, rájöttem, kitapasztaltam, utánajártam stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Társasjáték topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemüveges topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest