Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corel(King)
csendes tag
Dexter!
Nagyon szépen köszönöm a tippet. A megoldás tökéletesen működik és nagyon nagy segítség és nem is bonyolult.
Mivel nem specifikáltam le pontosan az előző beírásban az egész feladatot így fárasztanálak egy kis kiegészítésével:
Tehát a print merge abban az esetben működik, ha van egy megszerkesztett grafikám és abba beszúrom a mezőket. A nyomtatásnál kiválasztom a kilövési formát és kész is vagyok.
A probléma akkor keletkezik, ha úgy szeretném elkészíteni a grafikát, hogy egy filébe legyen (egy oldalon) mondjuk 50 db. Ekkor hiába szúrom a mezőt (mint a neve is mutatja) csak a különböző oldalakon lesz más adat benne.
Tehát ha egyszerre szeretnék megszerkeszteni, egy oldalon különböző alakú grafikákat, amit sorszámozni kell és egy nyomtatásba kiküldeni, azt nem sikerült megoldanom.
Gondolj pl: egy puzzle hátulján a darabok meg sorszámozására.
Ha esetleg még így se teljesen érthető, amit szeretnék és látsz esélyt az esetleges megoldásra akkor küldök emailbe egy manuálisan elkészített filét.
Még egyszer köszönöm szépen a gyors és hatásos segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest