- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #616 üzenetére
termeszetesen valos.. egyebkent pontosan 1.590 volt..
mas: egy erdekes dolgot figyeltem meg.. a multkor, amikor leszedtem egy cpre 2 proci kupakjat, letisztogattam, bepasztaztam es megneztem hogy melegszik, rakellet jonnom, hogy az intel jol hasznositotta ezt a hovezeto ont.. gyari ''kupakolassal'' alacsonyabb volt terheles alatt a proci homerseklete, mint miutan en ''meghekkeltem''...
viszton az ido mulasaval ra kellett jonnom, hogy hatalmas szoras van a jol alkalmazott hovezetesben.. en azt hittem, hogy ezzel a forrasztasos modszerrel az intel tokeletesitette a hoatadast.. hat nem.. adott ket 27. heti e6300-as processzor..az egyik 1.6 voltal, full terhelessel, majdnem azonos sebessegen 77 fokre melegszik fel, a masik processzor meg tullepi a 85 fokot is
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest