Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fobee000
tag
Üdv! Nekem is e6420-am van gyári hűtővel, 8x368-on 35 fok a proci alapjáraton, mondjuk nincs fent a ház egyik oldala se
Nemtom a tiéd miért melegszik ennyire, lehet jobban kéne szellőztetni a házikót
A 3 hűtő talán érne valamit, mondjuk pont ott kell normális huzatot csinálni, elől be a levegőt, a prociről meg szívni elfelé a meleget amerre csak lehet. Mondjuk nálam ez még külön kategória lesz ha felrakom az oldallemezeket, mert ha a vinyókról jön elölről a levege azt egy az egybe szipákolja majd be magának a 8800gts, szóval ez így nem a legjobb
A prociról meg jelenleg a táp is szívja a meleget, ez sem a legjobb megoldás, nekem is kell majd venti, bár már másik ház beszerzése is folyamatban van, ha összejön. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A 3 hűtő talán érne valamit, mondjuk pont ott kell normális huzatot csinálni, elől be a levegőt, a prociről meg szívni elfelé a meleget amerre csak lehet. Mondjuk nálam ez még külön kategória lesz ha felrakom az oldallemezeket, mert ha a vinyókról jön elölről a levege azt egy az egybe szipákolja majd be magának a 8800gts, szóval ez így nem a legjobb
A prociról meg jelenleg a táp is szívja a meleget, ez sem a legjobb megoldás, nekem is kell majd venti, bár már másik ház beszerzése is folyamatban van, ha összejön.