Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
hali
Jorus,, már bizti nem emlékszel rám, de vagy kb.2hónapja szenvettem 6300-as cpu-mal tuning szempontjából,és te akkor segitettél, vagyis irtál egy pár sort hogy kell megálapítani,mi a korlátózó tényező a tuningnáll,( Aramok tesztelését, nem akarom most leirni neked ami te irtáll kb --Ekkor a procid 2380mhz-en 340X7-en menne a Ramok pedig 1024MHZ efektiv orajelen ezt már valoszin.. nem fogják birni (Aconfig alul)
akkor arra következtetésre jutottunk hogy a ram a kizáró tényezö a tun,és nen a CPU akkor a ram megállt 319-320MHZ-n,ekkor enyit birt???az kb 950MHZ-ét jelentett a ramnak
namármost viszont cseréltem procit 6420-as és amit leirtál mégegyszer elkeztem teszt és mostmár
a 340fsb 340X8, és aramok mennek 1024mhz-én akkor ezekszerint mégis csak a procival volt a gond az nembirta a tuningot!
vagy ennél a procinás a nagyobb szorzó miatt ami 8-as, már nem olyan beállitásokkal kellene leteszt a ramokat??
ha tudsz válaszólj már légyszi, vagy valaki aki érti hogy miket hordtam itt össze,, Jorus gond érted,?
hali
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Apple Pencil gen2
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest