Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ez komoly?

tuning trükk 8400-re? ----- neeeeeee-...
Ezt én is megnézném. (Honnan tudja az a vki aki írta, hogy milyen a vid-em, mivel hűtöm, mennyire melegedik, milyen a lapom, ramom(mennyi) , tápom, stb...
Ilyen recept nincs.. Vagy félreértettelek?(#11029) atenza cmos..és újra állítsd be a biost. Terhelni meg ne dmarokkal terheld, prájmolj rá. Kihajtani meg..A libát szokták
Az egy dolog, hogy dmarkban hozhat még a cpu órajel emelése 1-2 pöttyöt a vga-nak, de..köze? Ha játszol valamivel akkor van egy cpu limit ami latt pl beszaggat a játékod, s ez van vga-nál is.Jó nagy felbontásban pl. Suzerintem 3GHz nem meggyőző 1M L2-vel fekvértezve. Mgayarán: Játékok alatt hamarabb lesz proci limited mint vga..-sztem-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az egy dolog, hogy dmarkban hozhat még a cpu órajel emelése 1-2 pöttyöt a vga-nak, de..köze? Ha játszol valamivel akkor van egy cpu limit ami latt pl beszaggat a játékod, s ez van vga-nál is.Jó nagy felbontásban pl. Suzerintem 3GHz nem meggyőző 1M L2-vel fekvértezve. Mgayarán: Játékok alatt hamarabb lesz proci limited mint vga..-sztem-