- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az írásomból sztem kiderül hogy én maximálisan egyetértek Murénával.
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Csak ha belegondolsz..valakinek elsütöd nagyvonalúan hogy a szarok mennek 3800-3900mhz-n, és ő megveszi és nem jut el 3700mhz-ig joggal lesz csalódott mert még a szar szintet se érte el, holott ha megnézed az itteni proci állományt általában 3,6
ghz-n járatja mindenki.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!