Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Saját tapasztalat friss gépen: Abit IP35-t+ Core2 6420 Asus V60 hűtővel, + 2x1GB Kingmaxx DDRII 1066. Tuning: nem nagyon kísérleteztem, csak az FSB-t emeltem, meg hozzá a memória leosztását, a többi értékhez nem nyúltam. 425-s FSB-n még teljesen stabil, 1 óra Orthos, néhány 3dMark és Stalker, Bioshock volt a hétvégén, semmi gond. 435-n viszont már az Orthos pár perc után dob egy kékhalált.Így 3.4 GHz-n stabil, ami kb. 50%-s tuning,ennyivel bőven beérem. Mondjuk valószínűleg a ramoknak nem tetszik valami, mert az Orthos akkor
is kékhalált csinál, ha alacsonyabb prociórajelen a memóriákat a névleges 1066 közelébe rakom, gyakorlatilag 900 fölött. Azért ez elég meglepő.Bár az időzítések defaulton vannak, mert sem a dobozban, sem a ramokon nem volt erre vonatkozó információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest