Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Igazat adok én sajna az epox lapokkal voltam igy 3* cseréltettem utána lett abitom.
Lg termékeim véletlenül sem lesz semmiben.Valakinél bevált nálam sajna se cd író,se combó,se dvd íroban nem jőtt be mindet gariztatnom kelett+utánajárás.
Sajnos nem vagyunk egyformák ezért is van ennyi deszka valakinek a sárga szin teszik azért vesz olyant.
[Szerkesztve] -
Tipe
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Nekem, mióta eszemet tudom (kis túlzással, mert inkább csak 8 éve) ASUS vagy ABIT lapom volt csak. Az előítéleteim cserébe sikerült teljesen levetkőznöm, mert mindkettővel akadt már problémám. Itt egy alaplapi hangkártya tűnt el örökre, ott egy alaplapi lan ment a levesbe és ráadásul mindkét márkából állt meg már 1-1 nálam végleg. Cserébe a számítástechnikában sztem minden teljesen kiszámíthatatlan, az hogy mi mikor áll meg random faktor. Ezen két márka mellett viszont sztem az szól leginkább, hogy több esélyt ad a jóra és többet lehet lapjaikból kihozni. Én most épp ABIT-ot vettem 3 napja, melyet hosszas vacilálás előzött meg. Ebben az árfekvésben ASUS-nak ugyanannyira jó lapja van. Nálam igazából a fórumon olvasott vélemények, tapasztalatok voltak, amik ilyen irányba döntötték a mérleg nyelvét.
Természetesen ez csakis a saját véleményem és biztos, hogy más márkák szintúgy kitűnő termékeket tudnak készíteni, csak az engem nem érint!
-
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11
üzenetére
Ez elég hüle felfogás sztem...939 alatt pl abit volt az egyetlen használható gyártó a rohadt drága dfi mellett. A többi leves...
Esetleg bővebben ezt?! ''gigabytera meg irtak egy nagyon furcsát az egyik oldalon''
Amúgy Én nem tapasztaltam ilyen melegedést...ez akár pasztázás és szellőzés függő is lehet vagy épp tuning.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Crimson Desert
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest