Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Van egy Cooler Master X Dream i117 hűtőm, aminek a processzor felé néző oldala elég fura. Kézzel is ki tudom tapintani a rücskösségét. A fura fekete fehér vonalakra gondolok (Ugye, megcsillan rajta a fény, vagy fordítva árnyékban van) A biztosíték azért van ott, hogy mutassa, mennyire meg sem próbál tükörfényes lenni a felület.
Okozhat bármi bajt, ha kézi polírozó koronggal átmegyek rajta? Hogy a hűtés hatásfokában segítene-e, abban nem vagyok biztos, csak nagyon zavar, hogy ilyen rücskös
Nem tudom, mi történt vele, a neten lévő képeken "simának" tűnik: Matt, egyszínű.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest