Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-zolee-
tag
válasz
solarix45
üzenetére
Dehogy szabályoztam le ennyin megy mert CoreCenter-ben bekapcsoltam az automatikus fordulatszámszabályozást és ennél jobban nem pörgeti fel (nem is kell). Kipróbáltam játék alatt is. FarCry alatt 1280-ban játszogatva nem sikerült 47C' fölé vinni a hőmérsékletet és akkor is csak 800rpm körül ment a venti.

-
-zolee-
tag
Most tettem fel a Cooler Master HyperTX-et egy Athlon64 3500+ -ra (s939, alapfesz, 2,2GHz Cool 'n' Quiet kikapcsolva) 39 fokon megy a proci 2D-ben úgy, hogy megy a winamp, total commander, firefox, messenger. A venti 800 -at pörög de kb. 1500- ig zárt házból semmi hangja nincs.

-
-zolee-
tag
Hali. Én is most vettem egy HyperTX-et. Székesfehérvárról kellett rendelnem mert mindenhol elkapkodják (az eladó azt mondta, hogy szerencsém van mert szinte azonnal széthordták az összeset amit rendeltek). Szerintem jól néz ki a hűtő igaz még nem tudtam felszerelni de kíváncsi leszek mit ''művel'' majd egy E6400 -al.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest