- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.istvan80
csendes tag
Üdv!
Most találtam meg ezt a topicot, és mint TX3 tulaj, leírom én is a tapasztalataimat.
Egy AMD Athlon II X3 435 @ Phenom II X3 B35 procin (C2 stepping Deneb, feloldott L3-al, de a 4. mag sajnos nem hibátlan) használom ezt a hűtőt, ami jelenleg 3,48 GHz-en ketyeg.
A gyári CM venti kicsit hangos volt, ezért kerestem más alternatívát... a fentebb több helyen is említett AC F9 PWM-re esett a választásom - és ha már adtak a TX3-hoz plusz rögzítőfüleket, ebből mindjárt 2 db-ot is felraktamEz az AC egy PWM-elosztóval szerelt venti, az RPM kábelt én átkötöttem, hogy legyen visszajelzés a procihűtő fordulatszámáról is. Így 1000 RPM körül alig hallani a hangját, és Prime95-tel terhelve max. 50 fokig megy fel (ez a kupak hőmérséklete, a magokét az unlock miatt nem mutatja semmilyen program - Athlon II-ként használva a procit 3-4 fokkal volt alacsonyabb a maghő mint a kupaké).
Nekem eddig egész jól bevált ez a hűtő, főleg ezzel a kis venti "tuninggal"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- New World - az új Amazon MMORPG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VGA kibeszélő offtopik
- PayPal
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest