Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KőkorSzaki
üzenetére
Szerintem köze nincs a pasztához. Mind mindenkinek, neked sincs fel rendesen. Nagyon nehéz 100%osan feltenni. Én 4x szedtem szét és raktam fel újra.
Amúgy nekem ugyan ez volt. Meleg volt mint a gyári hűtővel, már nem tudtam mire gondolni, hiába hiszed hogy fenn van rendesen, nincs
Szóval szerintem szed le rakd fel újra egyszer-kétszer. Nekem még az alaplapot is ki kellett szednem a házból, csak úgy tudtam rendesen felrakni.
Bocs KőkorSzaki nem neked hanem Xaero88-nak ment -
Na én harmadszorra is darabokra szedtem a gépem, felraktam újra, most teljesen jól van rajta. Meg is látszik, a hőfokok 0 terhelés alatt kb 45-46, full terhelés alatt 60-61fokra csökkentek! Köszi mindenkinek!
Azt tudom mondani, hogy aki soknak találja a procija hőmérsékletét rakja fel újra és újra, nem könnyű ezt a hűtőt felrakni. Én is azt hittem tuti jól van rajta, már bele is nyugodtam abba hogy 51-52 fok 0 terhelés alatt a proci, ami végülis annyira nem sok, de mégis probléma volt a felhelyezéssel. Tehát nekem Q6600 1,2250V VID alapfesz @ 3ghz 0 terhelés alatt kb 45-46, 100% terhelés alatt kb 60-61fok. -
Most összeraktam a gépet, fenn van az oldallap, tele van ventivel a házam, jól szellőzik, de ugyanannyit tud ez a hűtő mint a gyári. Rosszul lenne rajta?

-
Hi!
Q6600 3ghzen fut, most vettem rá a TX2-t. Simán net közben 52-53 fok. Nem sok az egy kicsit? A proci fölött közvetlenül a hőcsövek langyosak csak, kb 20-25 fokosak. Akkor lehet hogy még mindig rosszul van rajta? (Már régóta szenvedek
) A hőcsöveknek is 50 fokosnak kéne lennie nem? Köszi -
Hali!
Egy Cooler Master Hyper TX2 simán rámegy egy P35-DS3ra ugye? Nem akadályozza semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval szerintem szed le rakd fel újra egyszer-kétszer. Nekem még az alaplapot is ki kellett szednem a házból, csak úgy tudtam rendesen felrakni.
besz*rás