Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
Shancy1 #3161 üzenetére
Bocsáss meg, hülyeséget írtam. (pedig nekem is ilyen hűtőm van)
Igen, adnak hozzá 1156-os lefogatót, de nem külön, hanem egy lefogatót adnak intelhez, és azon vannak máshol a furathelyek. Aki amd lapon használja, az lehet oda tudja adni neked a lefogatólábakat, csak az a baj, hogy szerintem ezek a lábak nem jók a tx2-höz. Sőt, biztos hogy nem jó hozzá.[link] cooler masternek viszont van külön lefogatója 1156-hoz, de elvileg az sem jó a tx2-höz. Tehát, vagy megoldod házilag, csavarokkal (ami jobb is mint a műanyag lefogató), vagy beruházol egy tx2-re (aminek most jelent meg a 2. generációja)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest