- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
Shancy1 #3161 üzenetére
Bocsáss meg, hülyeséget írtam. (pedig nekem is ilyen hűtőm van)
Igen, adnak hozzá 1156-os lefogatót, de nem külön, hanem egy lefogatót adnak intelhez, és azon vannak máshol a furathelyek. Aki amd lapon használja, az lehet oda tudja adni neked a lefogatólábakat, csak az a baj, hogy szerintem ezek a lábak nem jók a tx2-höz. Sőt, biztos hogy nem jó hozzá.[link] cooler masternek viszont van külön lefogatója 1156-hoz, de elvileg az sem jó a tx2-höz. Tehát, vagy megoldod házilag, csavarokkal (ami jobb is mint a műanyag lefogató), vagy beruházol egy tx2-re (aminek most jelent meg a 2. generációja)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest