Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
werszomjas #2915 üzenetére
Kösz szépen
így már világos
-
Ventru
tag
Használ valaki MSI Afterburner-t? Az lenne a kérdésem,hogy mit kell kipipázni ,hogy lássam a fremet? nem találom mint a frapsnál
vagy nem is tudna mérni?
-
Ventru
tag
válasz
Steady74 #2741 üzenetére
Ja és ilyenkor irigykedek rád Steady azért amiért nem jöttél ligázni
. Másodjára okoz problémát a csatlakozás azaz most ledobott
a szerencsétlen. És olyan szar az egész,hogy vissza sem tudtam csatlakozni,holott még az időmérő elején tartottunk.....
Még az a szerencse,hogy nem állok harcba a dobogóért.
((megyek és tolok egy Batlesfieldet ott nincs ilyen gond)) f1
-
Ventru
tag
De ti miért nem toljátok itt? Mondjuk 1 ok amiért van értelme próbálkozni mert én már 2 vadi új sisakot is kaptam
-
Ventru
tag
pfuu,hogy a rák egye meg ezt a játékot. a rendszer C: -re települt a szarházi s most már jó,ha új rendszert telepitek akkor szopok megint. de legalább most fut. kezdhetek mindent elejéről újj de szeretem megint a nulláról
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
válasz
MC HOBO #2583 üzenetére
Sajnos ez amit irtál rendben van. igy használtam eddig én is gond nélkül.....de tegnaptól kezdve rosszabbodik a helyzet tegnap nem tudtam emiatt ligázni sem ,és újra raktam a játékot,ma azzal fogad,hogy nem ment el semmit,most,hogy megint újra raktam most már be sem megy a játékba steamba igen ,de a játékba nem. Feladom....erre nincs magyarázat.nem tudom megérteni mire fizettem 8500ft
,ha nem játszhatom.....
-
Ventru
tag
El dobom az agyamat ettől a Steamtól
-
Ventru
tag
Talán valami megsérülhetett? Telepitsem ismét újra az egészet?
-
Ventru
tag
Volt e valakinek ehhez hasonló szituja? Nálam az van,hogy újra raktam a gammát és nem akarja elmenteni a dolgokat ,de semmit az égadta világon
már vagy 5.x állitom be és minden újra inditásnál újra és újra kéri a nevem stb stb. Most mi ez? nem tudok mit csinálni vele.... van rá valami magyarázat,vagy megoldás?
-
Ventru
tag
Sziasztok! Hogy kell kikapcsolni végleg mások beszélgetését? Az ,hogy játék előtt le mutolom az nem az igazi,véglegesen ki lehet kapcsolni? Ha valaki tudja,hogy kell legyen olyan szives és tegyen képet pontosan mit is kell kikapcsolni és hol.?
-
Ventru
tag
Hali! Nem vettem már napok óta a kezembe a játékot,jött egy friss0tés ismét..... a kormányzásra hat a dolog? mert nálam valami gubanc van elmarad ,de nagyon a kocsi kerekei azaz késik de piszkosul az egész....
valami lett!!! de mi?!
-
Ventru
tag
Én az egész steamot A rendszer D-re telepítettem Nem a C-re biztonsági okok miatt total commanderrel amit csak találtam elmentettem. (de nem volt rá szükség) Újra raktam a rendszer C-re aD-n meg ugye ott van a Steam ,így nagy csodálatomra minden megmaradt
a dokumentumokból még elmentettem a FormulaOne2012 mappát és ennyi
-
Ventru
tag
Kezd már bosszantó lenni ,mikor játszom egy 25% futamot all assist off a lelkem kiteszem ,hogy az első helyet megtartsam erre a 15.körbe kapcsolatbontás ,ki írja nincs kapcsolat meg minden hülyeséget már mindent csinálok restart stb mire a végén elkezd frissíteni a steam XD tessék játszani......
-
Ventru
tag
Sziasztok! Fel teszek egy kérdést ,csámcsogni akarok ezen mert nem értem
Létezne az,hogy a játék úgy van megírva,hogy assist off gyorsabb lehet az ember mint assist on
. Lehet ez már volt téma,de ha nem akkor témázzunk már el ezen egy kicsit mert nekem nem világos.......
-
Ventru
tag
válasz
werszomjas #2281 üzenetére
+ támogatom a véleményed teljes mértékbe,ha nem a demoból indulok ki
-
Ventru
tag
A ló.....x van. megint összeomlott a steam? vagy most csak nekem? minden oda lett
-
Ventru
tag
Kösz a setuppot! Motionnak és Vixennek!! Várva várjuk vagy legalább is én
de szerintem sokan a többi setupot is
amm aki használja majd ezeket a beállításokat az jó ha előre felkészül,hogy lecsíterezik majd mindenhol
-
Ventru
tag
GoCompete oldalon nincsenek új autó beállítások
a régiekkel kell menni?
úgy még nem próbáltam,de ha én babrálom a járgányt talán még rosszabb lesz mint eredeti setuppal
-
Ventru
tag
Milyen peccsről beszélt valaki verseny előtt? jön még valami peccs?
-
Ventru
tag
Miért van az hogy néha online nem tudom az autót állítgatni?
-
Ventru
tag
Sziasztok most kezdtem a játékot ...hogy kell a steamet használni? játékon belül ismerősöket hogyan találom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest