Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
settenkedő
csendes tag
sziasztok.aprócska problémám van a F-1 2011 játékkal.következő a helyzet:műsoros a lemez,mikor indítok kiírja hogy F-1 2011 executable működése leállt.már kikapcsoltam mindent,vírusírtót,tűzfalat,de semmi.
fullos a gépem,és a guta üt meg hogy nem tudok vele játszani.nincs valaki közületek dunaújvárosi?megnézhetné a gépemet,hátha tudna vele valamit kezdeni.persze nem kérem ingyen.ja és a need for speed RUN-al is ugyan ez a probléma. 
-
settenkedő
csendes tag
válasz
pepusos
üzenetére
hy.képet nem tudok feldobni,mert valamit javítanak.de a pontos hiba szövege a következő:f1 2011 executable működése leállt.
a windows képes arra,hogy a következő alkalommal,amikor internet kapcsolatot létesít ellenőrizze,hogy az interneten található-e megoldás a problémára.
1. később keressen megoldást az interneten,és zárja be a programot.
2.zárja be a programot
és ennyi az összes játékomnál ez az üzi jelenik meg.már újra telepítettem a gépet is,de semmi változás.ha lehet képet feldobni,azonnal feldobom.köszi hogy megpróbálsz segíteni
-
settenkedő
csendes tag
sziasztok.ugy néz ki sikerült megcsinálnom a játékomat.már csak 1 kérdésem lenne.hogy tudom beállítani a gépet hogy tudjak veletek játszani neten.ha valaki leírná,hálásan megköszönném.
-
settenkedő
csendes tag
nem tudja valaki lesz e 2012 f-1?
-
settenkedő
csendes tag
sziasztok.hát asszem dobhatom a kukába a 2011 f-1 et.folyton lefagy,és exe hibára panaszkodik a gép
szomorú vagyok.pedig imádom ezt a játékot,és szívesen kipróbáltam volna milyen játszani vele a neten.császtok -
settenkedő
csendes tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
köszönöm a segítséget,még ma kipróbálom.remélem jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gaming notebook topik
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fullos a gépem,és a guta üt meg hogy nem tudok vele játszani.nincs valaki közületek dunaújvárosi?megnézhetné a gépemet,hátha tudna vele valamit kezdeni.persze nem kérem ingyen.ja és a need for speed RUN-al is ugyan ez a probléma. 

szomorú vagyok.pedig imádom ezt a játékot,és szívesen kipróbáltam volna milyen játszani vele a neten.császtok