Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Na a segítségetekkel meg is lett az első sikerélményem!

Karrier módban a HRT csapattal indulva, sikerült az időmérőn megszerezni az első rajtkockát. Az utána következő versenyt pedig, szintén én nyertem, a 2. Alonso előtt!
Persze íziben tolom a játékot nyilván, de kezdőként, ráadásul billentyűzettel, azért ez elég jó kezdés volt a körülményekhez képest szerintem...
-
AthlonXP
őstag
Na köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek!

Megnézem azokat, amiket írtatok, egyébként a rövid versenyt választottam.
Remélem, most már nem lesz gondom, ha mégis, majd írok.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem a játékkal kapcsolatban.

Elvidítottam a karrier módot, miután kijutok a pályára és elkezdem a szabad egyzést, utána minek kéne történnie ( kéne egyáltalán? )?
Azért kérdem, mert csak futom a köröket megállás nélkül, már vagy 21-et, az első helyet is sikerült megszereznem, de aztán semmi.
Szóval az érdekelne, hogy hogyan lehet elkezdeni a konkrét versenyt?Oké, hülye kérdés, de én még új vagyok ebben a kategóriában, eddig nem nagyon játszottam F1-es játékkal ( vagyis igen, de az pár éve volt már, és ott egész más volt még minden )...
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest