Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én sem szoktam állítgatni, csak akkor, ha muszáj. Már korábban panaszkodtam emiatt, de azóta megbékéltem vele, hogy ez is benne kell legyen...
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...(#3015) Motion_Blur: ...szóval mindig...

(#3016) DigitXT: Sajnos nem lehet, ez nekem is nagy szívfájdalmam... Én úgy vagyok vele, hogy bevállalok egy körrel több üzemanyagot, még ha nehezebb is az autó, ha ezzel gyorsabb tudok lenni... De mivel nem lehet több benyát tenni a gépbe, ezért kénytelen vagyok spórolni...

(#3018) polonic: Nekem néha már a rajtnál azt mutatja, hogy OPTIMAL...

Új hozzászólás Aktív témák

- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Portal 2
- Minecraft
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...