Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én sem szoktam állítgatni, csak akkor, ha muszáj. Már korábban panaszkodtam emiatt, de azóta megbékéltem vele, hogy ez is benne kell legyen...
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...(#3015) Motion_Blur: ...szóval mindig...

(#3016) DigitXT: Sajnos nem lehet, ez nekem is nagy szívfájdalmam... Én úgy vagyok vele, hogy bevállalok egy körrel több üzemanyagot, még ha nehezebb is az autó, ha ezzel gyorsabb tudok lenni... De mivel nem lehet több benyát tenni a gépbe, ezért kénytelen vagyok spórolni...

(#3018) polonic: Nekem néha már a rajtnál azt mutatja, hogy OPTIMAL...

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...