- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #301 üzenetére
Hát nemtom, én az a kategória vagyok, aki mindent billentyűzettel játszik.
Valahogy sokkal inkább érzem az autó viselkedését, mintha kormánnyal vagy gamepaddal próbálkoznék. Valószínűleg ezzel a kisebbségbe tartozom.
F1-el meg én is úgy vagyok, hogy nézni unalmas, játszani viszont akár élvezetes is lehet nagy monitoron, szép grafikával, könnyen megtanulható irányítással - ami számomra nem feltétlenül kell, hogy valósághű legyen, sőt jobb is, ha nem az. Csak irreális baromságokat ne csináljon az autó, pl. mint a jó öreg Screamerben, amikor borulást / fejreállást követően mindig pont talpra és menetirányba állt a kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest