- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Értem már, hogy mire gondolsz.
Olyan ez a két eset, mint ha valaki megkérdezi, hogy gumimatracon átevezze-e a Balatont, akkor le kell beszélni, hogy megpróbálja, mert őrültség, de ennek ellenére sokan élnek közöttünk, akik megtették.
Te a tápoddal kipróbáltad, és szerencséd volt, de ettől más inkább ne próbálja meg.A 350-400W-os Codegenek 200-350W között valahol nem bírják tovább. (A kikapcsolási teljesítmény teljesen véletlenszerűnek tűnik, és néha a 350-es többet bír, mert a 400-ast csak a címkéje különbözteti meg.)
Az egyik csak lekapcsol, a másik bele is hal. Előtte meg még kimegy a 3,3V vagy a 12V (vagy mindkettő) a megengedett határok közül.Ezek a Codegenek irodai gépekben még elmennek, mert nem kapnak 60-150W-nál nagyobb terhelést, és mióta a HEC kondikra rátaláltak, már nem romlik az állapotuk olyan gyorsan.
De játékgépbe, nagy áramigényű eszközökhöz, sok HDD-hez és teljesen a határáig kiterhelve nem ajánlható a használatuk.
-
andrade
senior tag
Látod hogy én leírtam hogy többszáz órán át járattam egy Codegent 300W terheléssel és még azt is tagadja hogy egyáltalán tudom mi az a 300W és hogy vajon mivel terheltem le mikor azt se tudom hogyan lehet leterhelni.Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest