Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Phantom Lord
üzenetére
most hárman hálózunk, és mind a ghármunknak codegen 300w-os táplya van.... annyi hogy melegszik, és ezé kell elé bevágni az 5.25-ös helyekre 3 kisventis hűtöt..... szal ez olyan hogy van aki a nokiát sziggya mig él, én meg éltetem.... személes tapasztalat csak, nem általánosság....
amugy én se bizok a codegen tápokban.... de amit vennék az meg 20E HUF.... meg akkor már 16ért szünetmeteset... 400 VA-ost.... meg a rencerbe belülre ilyen tútfesz figyelöt..... vagy referenci kártyát.... és ekkor (talán) biztonságba van a géped.... ---- nem vagy paranoiás ...
miért jó a ventillátorok fordulat szabályozása.... - az a négy potis cuccos - mi van ha valaki gamézni akar, és elfelejti feltekerni........? -
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord
üzenetére
Azt mondogatták az ''okos'' barátaim, hogy elférne benne. Nem vagyok jártas a témában, így hát saját véleményem nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest