Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa
üzenetére
Hát ebben nincs sok tapasztalatom.Egyszer raktam fel a hűtőt azóta nem bántottam.Akkor nem volt semmi gondom.A táp pontoson az alaplaptálca felett van, de nem lóg fölé, szóval ha nem olyan lapod van amin teljesen a szélén van a foglalat akkor szerintem nem lehet gond.
Szellőzés:ugye befele fújó ventit csak modolással lehet beépíteni mert az orrban nincs kialakítva ventinek hely. A tetején illetve hátul a proci foglalatnál van egy-egy 8centis hely, meg ugye a táp.Ennek szerintem elégnek kell lennie egy ekkora háznál.Nekem csak hátul van egy venti 7V-on,a tetejéről leszedtem.Így 33fok van a házban (kb. 25fok a szobában) netezés közben. A kialakított helyeknél elég sűrű a rács
De gondolom ez Téged annyira nem fog zavarni és kivágod 
-
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa
üzenetére
jaja, ezen az oldalon szépen le van írva minden feature, de a kép elég csalóka. Legalábbis én sötétebb színűre számítottam.Azt hittem fekete,pedig inkább szürkés. Az alaplaptálcát nem lehet kivenni.Még nem vettem ki egyszer se a lapot,de táp nem lóg fölé, drive-ok nem lógnak be szóval nem lehet olyan kényelmetlen. Egyedüli gondom az volt vele, hogy a SB128-as hangkártyámat nem lehetett a műanyag pöcökkel rögzíteni, mert magas a kártya.De pár perc farigcsálás megoldotta a gondot

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

),ha valakinek így kényelmesebb..

De gondolom ez Téged annyira nem fog zavarni és kivágod