Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• yunx

csendes tag

válasz vtechun #45 üzenetére

Hát köszi, kipróbálom az mplayert...
    De szeretném azért tudni vajon mi a fszrt csinálja.....

• yunx

csendes tag

Hello,

Ide is beírom, hátha....

Tudna valaki segíteni, miért szaggatnak/fagynak le a filmek a gépemen illetve a TV-n?
    Mint rajtam kívül más embernek, nekem is tele lett a codecpakkokkal a f..
    Újraraktam a wint (XP) és a következő cuccok kerültek fel:
    XviD, DivX, Vobsub, AC3.
    Ezzel működött is, lehetőség szerint mindig frissítettem ezeket a programokat.
    Aztán felkerült a gépre az SP2 ez is teljes formatos újrainstall volt, amiket telepítettem:
    XviD 1.0.1 (koepi)
    DivX 5.2.1
    Vobsub 2.23
    AC3

Na idáig nem is volt probléma, aztán amikor megjelent, leszedtem az 1.0.2-s XviD-et. 1.0.1 lekap, ez meg fel helyette. 1-2napig működött normálisan aztán elkezdte a fennti hibát generálni. Egyébként Media Playerrel nézem a filmeket, IDÁIG tökéletesen bevált, nem is szeretném lecserélni. Először az volt a hibajelenség, hogyha leraktam tálcára a MP-t akkor megállt a film a TV-n. Aztán meg csak szaggatva, tök mindegy hogy tálcán volt e az a sz@r vagy sem. Elegem lett 1.0.2 le, 1.0.1 fel. Semmi, probléma maradt. Na akkor a VGA driverrel kezdtem próbálkozni, hátha... Egyébként a kari Inno3D Titanium4200, klónban megy a monitor meg a TV hibátlanul!!!! A legújabb és az azt megelőző n-vidia driverekkel mind próbálkoztam, english & multilang. Még jó hogy minddel ugyanígy sz@r.
    Na akkor megint format....
    XviD 1.0.2; DivX 5.2.1; vobsubacéhárom....
    És!!!!!!! Működik!!!!!!!!!!

3napig...
    Most megint beszart...
    Szétrúgom!!!

Help pls...

Aktív témák

Hirdetés