- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #23 üzenetére
az ffdshowt leszedtem, hátha az okozza, de nem. Amúgy meg minden megy nélküle is...
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #22 üzenetére
huhh, köszi, hátha ez a ASF ICM / ACM Handler hiánya okozza a szaggatást. Viszont nem találok downloadot hozzá, van tipp?
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #19 üzenetére
igen, de ha egy full uninstallról kezdesz..... pl agressive remover az ace-nél... ;-)
Azért mondtam hogy segítség, hátha valaki úgy jár, mint én, és egyenként kell visszapakolni.... -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #17 üzenetére
GK! Jam.
Hogy én is segítsek.... nézegetem, hogy a fenti eljárással, egyenként telepítve mit érdemes még felrakni. Nos nem árt egy svcd codec vagy lejátszó, valamint intel indeo codec , pl http://www.moviecodec.com/download/indeo32.exe
amúgy már majdnem minden megy. Én arra gyanaxom a wmv és asf-ekkel kapcsolatban, hogy talán több codeccel akarja egyszerre lejátszani, ezért akad nagyon (minden 5-6-10 másodpercben látok egy új framet.) Sajna felraktam valamikor a folyamat közben egy ''media player codecs(wmv,asf,stb) cuccot amit valahol a neten találtam, lehet az kavart be és nincs uninstallja. De megpróbáltam letörölni a system32 könyvtárból az összes wm*.ax és dll fileokat, láss csudát, frissítem a könyvtárat, és ''visszateremtődnek.'' de hogyan, azt nemtom.
Mindenesetre nem adom fel, még próbálgatom, végülis jól haladok, hála nektek!!!
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
jakobkacsa #10 üzenetére
Hát igen, nem sok az esély, hogy teljesen eltűntesd a pack nyomait.
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #5 üzenetére
felraktam a gordian knot-ot a lecsupaszítás után, most a legtöbb dolog megy. 1-2 avi nem indul, néha az audio kodek hiányzik, amit viszont nem értek, a wmv és az asf fileok nagyon akadnak. Az mpeg most jó.
[Szerkesztve] -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #6 üzenetére
Köszi a segítségeket
persze, leszedegettem már mindent.... MPlayer reinstall is volt.
Egyszerűen NEM LEHET megcsinálni.
Ez hihetetlen. Most ezért töltsek el egy napot xp reinstallal?????
Pl most a legtöbb dolgot lejátssza, de a media player néhány mozinál nem hajlandó teljes képre átmenni, visszaugrik kis méretre. A zoom player meg lassan játsssza az mpegeket, akad, a mediaplayer meg nem. A zoomplayer kirakja teljes képre, a mediaplayer nem. A WMV-k és ASF-ek megakadnak 1 másodperc lejátszás után. Őrület....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest