Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nehéz a kérdés... Attól is függ, hogy a notebookot tényleg csak egy hordozható gépnek szeretnéd, vagy desktop gép helyett vennéd. Utóbbi esetben ugyanis szerintem fontosabb a nagy teljesítmény, és ez a Clevo előnyét jelenti. Keveslem viszont a 3600mAh-s akkut ehhez a géphez.
Ha inkább hordozható gépként kellene (én pl. főleg így használom az enyémet), akkor lehet, hogy a könyebb Asust ajánlanám. Nekem az a gondom mindkettővel, hogy nagy ''tepsi''.
A 375-ös Clevo a bemutatótermi darab alapján elég jól össze van rakva, nem a 450-es széria kissé ócskának ható házába van öltöztetve. És elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol én a legjobban köpködök a Clevóra (kijelentem, hogy a tapasztalataimat egyetlen darab 450-es alapján szűrtem le, amely így általánosításnak tekintendő. Összehasonlítási alapként a korábbi postomban bemutatott Asus, illetve egy Dell Latitude D505 szolgáltak.)
Iszonyatosan rossz a gép ''érzete'', minősége, összerakása, stb. Ami a karosszérián belül van, azzal nincs nagyobb gond. De az a karosszéria...
Meséltem a törött káváról, ez állítólag szériahiba, most megcsinálták, remekül szuperál, de az egész gép recseg-ropog. A tapipad két gombja között levő négyállású gomb valami iszonyat, nyeklik-nyaklik, lötyög, stb. A gép ventilátora notihoz képest szerintem nagyon hangos, és igen gyakran kapcsol be, viszont nem vettem észre, hogy túlzottan melegedne. A kijlező látószöge horizontálisan és vertikálisan is elég rossz, a képe viszont jónak mondható.
Mindannak ellenére, amit itt leírtam, nem egy rossz gép, ár-érték aránya jó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest