Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Endrusz83

tag

HyAll!

Ez egy igazán jó kis gép,7-8 hónapja van meg és semmi gondom vele,pedig üzemel a kicsike eleget! :R

Tényleg asztali gépeket megszégyenitő teljesitménye van (megjegyzem én rögtön dobattam bele még 512 RAM-ot + Wi-Fi-t is...). ;)

A kijelzője szemből csodás, és azt hiszem ez a fontos mert 99%-ban mindenki szemből nézi.Mellesleg ha ketten nézünk filmet még egyáltalán nem veszélyes,csak kicsit elölrébb kell hajtani a kijelzőt.

Tényleg van 1-2 kissebb hibája,de Nekem a vinyó sebessége nem aggasztó probléma.
    Azt hiszem a noti nem több 100 gigányi adat tárolására való,ahhoz kell venni egy külső vinyót.

A melegedés már számomra kissé zavaróbb,de ha mindenkinek ilyen akkor ez van.
    Meg kell szokni.Mellesleg nekem a bill nem meleg egyáltalán csak oldalt a TV Out környéke.
    A hűtő zúgása eddig fel sem tűnt mert hangosan játszom,nézek filmet vagy hallgatok zenét.

Összességében,Kategóriájában felülmúlhatatlan!Milyen hasonló árú/kategóriájú gépnek vannak ilyen teljesitmény mutatói??? :F És akkor még nem beszéltem az ilyen ''apróságokról'' mint a Bluettoth,WebCam,7.1-es hang,Infra,Kártyaolvasó stb...

:C Tehát egy szó mint 100! :C

AJÁNLOM MINDENKINEK!!! :DD :)) :DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák