Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem a PH-es teszt nem feltétlenül negatív a Celvora nézve.
Szinte minden ''negatívum'' a GPU miatt van.
A helyzet az, hogy az x700-as zabálja az áramot és eléggé melegszik.
Meggyőződésem, hogy a relative kevés aksiidő csak emiatt van. Ezért van az, hogy hiába kapcsolunk ki minden egyebet, meg lassitjuk a procit, az aksiidő nem nagyon megy föl, ugyanis az energia oroszlánrészét az x700 zabálja/fűti el.
Ugyanebből következik a másik negatívum is, hogy relative hangos a cucc. Ez is főleg 3D terhelés esetén az x700 intenzívebb hűtése miatt van.
A rossz aksis CPU/mem eredmények meg annak tudhatóak be, hogy a Celvosok megpróbáltak a lehető legtöbbet spórolni (aksiidőt nyerni) amin csak lehetett, főleg a CPU/memoria teljesítményen.
Szerintem, ha valami integrtált csiga lenne a gépben, akkor sok negatívum eltűnne (aksiidő, zaj, melegedés, CPU/mem aksi bench).
Én személy szerint azt gondolom, hogy egy ilyen impresszív 3D ill.összteljesítmény szinte determinálja ezeket a ''negatívumokat'' legalábbis az adott kapacitású aksi/technológia mellett.
Szerintem a legtöbben ugyis hálózatról használják a gépet, ahol ezek a dolgok nem számítanak.
És ha testzik, ha nem a pacikat etetni kell, ugyanannyi energia nem elég egy x700-as GPU-nak, mint egy fele/negyed olyan gyors cuccnak. (a PetiumM CPU-k közötti ''zaba-különbség'' emellett eltörpül)
Fogalmazhatunk ugy is, hogy egy 3D mark pont eléréséhez szükséges aksiideje nem is olyan rossz a gépnek..
Akinek meg fontos az aksiidő, az vegyen integrált VGA-s cuccot, az elmegy dupla ennyi időt.
Nem hiszem, hogy bárki más egy ilyen összteljesítményt (x700-ssal) kihoz sokkal több aksiidős változatban. Esetleg atom nagy lesz a nagy kapacitású aksik miatt (900T).
Szerintem az m400a-ban pont az a jó, hogy ''mobile desktop'' a teljesítményt nyújt relatíve kis súly (legalábbis ebben akategóriában) és nagy mobilitás mellett.
Természetesen az aksiidő nem lehet olyan, mint egy ízig vérig E optimalizált (GPU szinten is) mobilnote esetén.
Ezt mérlegelve számomra a tesznek egyetlenegy komoly negatívuma maradt. (ha a fagyások orvosolhatóak BIOS frissítéssel)
És ez a TFT minősége! Ezt nagyon sajnálom. Gondolom egy jobb panellel meg az ár szállt volna el nagyon.
Tényleg.. Mennyire szar a képe? Nagyon látszik, hogy szar akkor is, ha nem egy glare type mellett nézem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest