Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
válasz Multi13 #4047 üzenetére
Na már folyamatban!
RELEASE NOTESGalaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
Multi13
tag
Tudtok vmit h mikor jön a frissítés? Elvileg mára ígérték nem?
A nagy karimnak már fullon vannak a tározói, jó lenne már megszabadulni tőle.[ Szerkesztve ]
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
Multi13
tag
válasz dragonfx #4034 üzenetére
Sikerült a gem vásárlás!
Hétvégén átböngésztem a Clash fórumot és ott azt írták, hogy az új google play-es profiloknál kell 4-5 munkanap, mire a google engedélyezi a jogosultságokat. Nálam maga a google account már régi volt, viszont play-hez nem volt hozzárendelve, így erről az oldalról ez is újnak számított. Ma reggel megpróbáltam ismét a vásárlást és végre sikeres volt. 3 éve játszok a Clash-el, úgy gondoltam 2900 Ft támogatást megérdemelnek már tőlem, és így az új karakterem is 4 builderrel tud tápolódni.
Pontos leírás a korábbi problémáról ITT található.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
Multi13
tag
válasz dragonfx #4030 üzenetére
Dombornyott és már "rengetegszer" használtam netes vásárláshoz (play, ebay, steam, paypal stb.). Vmiért Clashen belüli vásárlás nem megy.
Van egy nagyobb karim (th10), amit 0 Ft rááldozással húztam fel és gondoltam a most indított karinál sokat dobna, ha egyből 4 builderrel tudnám kezdeni (többet nem is költenék rá).Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
Multi13
tag
Sziasztok
Elinditottam egy uj karaktert es arra gondoltam, hogy veszek 1200 gemet, hogy egybol 4 builderrel tudjam kezdeni a jatekot. Mikor a tranzakcio vegrehajtodna, akkor azt az uzenetet kapom clashen belul, hogy visszautasitottak mert nagy kockazatnak minosult es probaljam ujra 30 perc mulva. Nos parszor probaltam mar, de ez vmiert nem megy. A playes accountom es a kartya adataim jok, ezt teszteltem is azzal h playen vettem egy 120 Ft-os jatekot es ott minden rendben volt.
Mi lehet szerintetek a problema?Koszi a valaszokat!
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
Multi13
tag
válasz markussandor #1727 üzenetére
A warba bekerüléshez biztos, hogy a kupa szint számít. Engem pontosan az érdekel, hogy ha valaki bent van már a warban, akkor a klánom belüli sorrendnek mi a képlete?
-
Multi13
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a war térképen pontosan mi határozza meg, hogy ki milyen sorrendben van klánon belül? A damage és a hit pontok összessége v. mi? :-)
Mert arra már rájöttem, hogy nem a lvl és a th szint...Másik kérdésem pedig az, hogy már jó fél éve 10-es a th-m, és sajnos ahhoz, hogy jó lootjaim legyenek min. krisi 2-ben kell tartózkodom. Az alsóbb kupaszintek esélytelenek, viszont vannak olyan klán társaim, akiknek szintén 10-es th-val (lvl-ben is erősebbek mint én) és simán vannak jó lootjaik még gold 2-ben is. Mitől lehet ez?
Köszi előre is a válaszokat! ;-)
-
Multi13
tag
Ne haragudj, de egyáltalán nem éreztem offnak ezt a dolgot ebben a topikban, mivel csak ennél a játéknál jelentkezik a problémám. Írtam korábban az S3-as topikba is, de ott azt se tudták, hogy mi a Clash of Clans. Itt legalább megerősítést kaptam, hogy a készülékemben van a hiba. Sajnos a Supercell játékok az átlagosnál jobban használják az erőforrást (ezt már megfigyeltem egy ideje, mert a Hay és a Boom is iszonyatosan melegíti a készülékeket). Sajnos az én készülékem ezt nem bírja, így megy is a szervizbe hamarosan.
Köszönöm még1x a segítségeket!
Az updatet én is kíváncsian várom. Kellett ez már, mert a légi attackokat jó ideje mellőztem a gyengeség/hatékonytalanság miatt. Remélem a készülék melegedést is megoldják, bár ezt kétlem. Egy kis optimalizálás is ráférne már a kódra, mert iszonyat, hogy mennyit zabál a program (ellentétben más 3D-s és komolyabb erőforrást igénylő játékokkal szemben).
-
Multi13
tag
stivi1g és Marci626 köszönöm a gyors válaszotokat!
Nekem már az is elég visszajelzés, ha más S3-asakkal nincs gond. Annyi kérdésem még lehetne tőletek, hogy milyen ROM (Android) van a készülékeiteken? Nekem a gyári 4.3-as XXUGNG3-as build. Csak azért kérdem, mert gyanakodtam már szoftver problémára is, de ha Nektek is ez van, akkor valszeg valamelyik szenzor nem szereti, ha kap egy kis hőt.
-
Multi13
tag
Sziasztok
Októberben lesz, hogy egy éve játszok a játékkal és egy elég specifikus problémával küzdök jelenleg. Körülbelül egy hónapja vásároltam egy Samsung Galaxy S3-at, és az a problémám a készülékkel, hogy ha hosszabb ideig játszok rajta a Clashel, majd leteszem pihenni a készüléket, akkor utána nem tudom már feléleszteni a készüléket. Olyan mint ha csak a képernyő és a hang fagyna meg a készüléken, mert ha felhívom, akkor kicsörög, de teljesen néma és sötét a képernyő. Ilyenkor mindig újra kell indítanom a készüléket. Az S3 mellett tableten ill. a korábbi telefonomnál sem volt ilyen probléma.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy feltehetően a készülék melegedése okozhatja a problémát, mert ha csak fellépek lefarmolni a bányákat stb., akkor nem fagy le. Viszont ha 2-3 percnél tovább megy a játék, akkor a készülék alja igencsak felforrósodik és ilyenkor ha kilépek a játékból és kikapcsolom a képernyőt, akkor az úgy is marad.A kérdésem annyi lenne, hogy tapasztalt e vki hasonló problémát ill. van e ötletetek, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?
Azt már korábban (más készülékeknél) is tapasztaltam, hogy a Supercell játékok iszonyatosan megpörgetik a procit, úgy néz ki, hogy az S3-am ezt nem nagyon tolerálja. Csak ennél ill. a Boom Beachnél melegszik ennyire a készülék, más komolyabb 3D-s játékoknál érdekes módon nem.
Köszi előre is a segítséget!
-
Multi13
tag
Sziasztok
Én tavaly októberben kezdtem el játszani androidon és a lelkesedés azóta is kitart. Nagyon jó game, így csak ajánlani tudom. Tudom ez itt nem a reklám helyének kell lennie, viszont az elmúlt időszakban tapasztaltam annyit, hogy nem mindegy ki milyen klánba tartozik. Sok klánban nem veszik komolyan a dolgokat, így ezáltal a klánosodás funkciója is elvész..illetve nem azt kell nézni, hogy melyik klánban vannak a legtöbben, mert az nem feltétlen egyelő a minőséggel is (persze akadnak kivételek is). Én jelenleg a Magyar Banditáknál (weboldal - [link]) találtam meg a számításaimat. Jó a csapat, korrekt a hozzáállás és még sorolhatnám...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest