Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
FecoGee
üzenetére
Köszönöm, ma reggel megnéztem, a PDF-ek, amit említettél benne elérhetők valamerre (Cisco minősítések áttekintése érdekelne főleg).
A másik ami nem tiszta az a CCENT értelme - ha jól látom nem kötelező a CCNA-hoz, így van értelme megcsinálni? Vagy csak akkor, ha nincs semmi előélete az embernek, ami Ciscohoz köthető (azért tartom ezt érdekesnek, mert suliban mi CCNA-val kezdtünk, CCENT-ről most hallottam először)? -
LógaGéza
veterán
válasz
FecoGee
üzenetére
Köszönöm a válaszod, ez nem probléma, nem árt feleleveníteni a tudást
Anno még suli keretében volt ez, akkor utáltuk mint a fenét (8-9-10. órában volt), az volt a cél minél hamarabb túl legyünk rajta.
A vizsgák hogy zajlanak? Kellene megint keresnem egy instruktort, akinél felveszem a tananyagot, és nála vizsgázok is? A régi tanáromhoz nem nagyon akarok visszamenni...
Elévülési idő hogy van? Két évente újra kell vizsgázni?Bocsi a sok kérdésért, csak tudni szeretném mit vállalok

-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Még anno 2012-ben letettem két CCNA Discovery vizsgát (Networking for Home and Small Businesses és Working at a Small-to-Medium Business or ISP), és most gondolkodóba estem, hogy folytatni kellene.
Kérdésem az lenne, hogy ezek teljesen elévültek, és kezdhetem elölről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Crypto Trade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Anno még suli keretében volt ez, akkor utáltuk mint a fenét (8-9-10. órában volt), az volt a cél minél hamarabb túl legyünk rajta.
crok