Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
válasz
f_sanyee
üzenetére
Hello!
Igen amazonra dobott ki talalatokat, csak gondoltam meg erdeklodom, hogy itt a kozelben (BP) lehet e kapni valami konyvesboltban.
Azt tudom hogy a CCNA vizsga angol. Csak egyenlore felkeszito anyagot gyujtok hozza, atporgettem az Explorationt (online angol) hat eg es fold a ket tananyag.Erdeklodtek tobben is a ccna sec utan, ha valaki elvegezte az leirhatna a tapasztalatait, mivel csak het fejezet azthiszem.
PTben nem mindent lehet megcsinalni, pl EIGRP authenticationt, ha esetleg nincs penzem eszkozre, mivel baromira draga lenne nekem egy sajat labort felallitani gyakorlas celjabol. Mit tudnatok ajanlani? Igazabol valami szimulacios program erdekelene... Ha van ilyen. PT-n kivul semmi mast nem hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 6-7 gen i5 T procik
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
FecoGee
crok