- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadito
csendes tag
válasz
FecoGee #5423 üzenetére
Én hasznosnak találtam a CCDA és ARCH anyagát is, bár én csak kíváncsiságból jártam be ezt az utat. Ha szeretnél egy átfogóbb képet kapni a világ működéséről más szemszögből is, szerintem a CCDA OCG-t megéri átolvasni. Ha tetszik, érdemes mellé még átfutni a Building Resilient IP Networks könyvet is.
Szerintem a munkádtól függ elsősorban, hogy hasznosítható tudást adnak-e ezek. Ha tervezel időnként vagy sokféle technológiával dolgozol, akkor mindenképp jó lehet. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
FecoGee #5423 üzenetére
Haaat. Tapasztalataim szerint, az egyik valosaggal(a cisco felevel) koszonoviszonyban van.
Az a gond, hogy ez(legalabbis az elozo verzio amit en csinaltam) csak a PPDIO modszert okitja ami egyebkent egy jo modszer csak nem minden esetben alkalmazhato.
Kicsit kiter a wirelessre is a voipra is az mpls-re is--inkabb csak ilyen atfogo kepet ad rola, nem megy bele a reszletekbe (persze nem is celja) --legalabbis tervezesi szempontbol. En azt mondom hogy igazan hasznossa szerintem a ccdp-tol kezdve vallik.
A ccda inkabb csak egy szemlelet modot kezd el kialakitani, vagyis hogy lasd, hogy nem csak a maganyos network harcos van aki ul a szerverszobaban es konfigural, hanem tervezes, igenyfelmeres, novekedessel szamolas, uzemeltetes(egy esetleg rosszul tervezett rendszer hatranyaival), ugyfelekkel targyalas stb stb.
Tehat szerintem maga az anyag mindenkeppen erdekes lehet mindenkinek aki ilyen kornyezetben dolgozik, de hogy mekkora reszet lehet a valo eletben hasznalni, az sajnos nagyon erosen ceg fuggo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest