Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
Régen csak a 25-öst tiltották, de ha betelefonáltál, akkor azt is feloldották.
Azt meg kétlem, hogy minden 2 jegyűt blokkolnának, mert akkor a saját routered webfelületét se érnéd el kintről, vagy egy FTP-kapcsolat se épülne fel szabvány porton, azt meg észrevennénk szerintem a telekomos topik panaszáradatából. Nekem még 3 hónapja simán ment a 80-as és a 21-es port is, mondjuk előtte vagy 3 évvel kinyittattam velük a 25-öst.
Honnan van az infó, hogy minden 2 jegyűt blokkolnak? -
-
Ha itt teszteled a 88-as portot, nyitottnak jelzi azt?
-
-
-
A kamera IP címe 168.123.x.x, a CISCO-é pedig 192.168.0.x? Most nem tudom, hogy ez a keveredés továbbra is azért van, mert nem tudhatjuk meg a LAN IP címeket (aminek igazából semmi értelme, hiszen azzal senki nem megy semmire), vagy pedig továbbra is keveredés van a hálózatodon. A LAN hálózatnak egy tartományba kell esnie, vagyis ha a CISCO címe 192.168.0.1, akkor a fixen kiosztott IP címeknek is 192.168.0.x tartományba kell esni, másképp nem tudnak működni a port forwardok sem.
-
A 123.123.11.x nem magánhálózati (privát) címtartomány, szerintem célszerű lenne azzal kezdeni, hogy a LAN-t átállítani egy megfelelő tartományba, ami alapesetben 192.168.x.x.
-
-
Sasos
senior tag
Nekem már nincs Telekomos netem, de nemrég még úgy volt, hogy koax esetén nem változott az IP cím. Így nem nagyon van szükséged a no-ip-re sem. Lesd meg mi az IP címed (mondjuk itt) és azon eléred majd a kamerát. A *.catv.pool.telekom.hu az IP címhez rendelt HOST név, azzal ne foglalkozz. Ha 80-as porton akarod elérni a kamerát, akkor a 80-as portot kell továbbdobatni. Viszont mindenképpen jelszavazd le a kamerán a hozzáférést, mert a 80-as port a szabvány http port, amivel minden bot próbálkozik is (Amúgy is jelszavazd le, ha engeded net felől az elérést.).
-
-
Sasos
senior tag
Ha a kamerát belső hálózaton, az IP címén eléred (port megadása nélkül) akkor a gyárilag beállított 80-as porton elérhető. Így hiába dobatod át az 55-ös portot (Amúgy a képen nem ez látszik.), ott nem lesz szolgáltatás. Az IP kamera felületére belépve, be kell állítani, hogy melyik porton legyen elérhető. (És nem árt neki egy fix IP sem, ha már átirányítasz rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Router gondok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Hétvégi akció! 170.000ft!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest