Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
sanzi89 #3192 üzenetére
Dyndns.org az idén lett fizetős, durván 6000.- ft és 30 host jár egy évre, én ezt használom a Cisco admin felületéhez távoli hozzáféréshez. Tehát a Cisco eléréséhez sajnos nincs más alternatív megoldás, legfeljebb az, hogy otthon mindent beállítasz egyszer normálisan, és egy idő után fölösleges távolról piszkálni.
Ezen kívül a Cisco mögött van NAS, PC, laptop, másik router stb., mind fix ip-vel és portforward, mindegyik saját domain névvel, így bárhonnan elérhető bármelyik eszköz. Ehhez viszont fölösleges a Cisco távoli eléréses görcsölése, nics is rá szükség. Ráadásul a NAS 80 és 8080 portja eleve összeakad a Cisco adminnal, így ez nem is hiányzik. -
válasz
sanzi89 #3192 üzenetére
Ami nekem fontos az felhőben van, ami pedig nem "felhőzhető" és tudom, hogy szükségem lesz rá, azt adott esetben pendriveon magammal viszem.
Ilyen netcsomagok mellett nem igazán van értelme a dynDNSnek(kábelnetről van szó legjobb esetben 10Mbit a max feltöltés, ami azt jelenti én max annyival tudok letölteni távolról..).
A nagyobb tartalmat gyorsabban megkeresem és letöltöm a netről, minthogy otthonról egy távoli helyre másoljam, a kisebb méretű tartalmak pedig a felhőben csücsülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Battlefield 6
- Silent Hill f - Íme a launch trailer
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- További aktív témák...
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest