Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Dyndns.org az idén lett fizetős, durván 6000.- ft és 30 host jár egy évre, én ezt használom a Cisco admin felületéhez távoli hozzáféréshez. Tehát a Cisco eléréséhez sajnos nincs más alternatív megoldás, legfeljebb az, hogy otthon mindent beállítasz egyszer normálisan, és egy idő után fölösleges távolról piszkálni.
Ezen kívül a Cisco mögött van NAS, PC, laptop, másik router stb., mind fix ip-vel és portforward, mindegyik saját domain névvel, így bárhonnan elérhető bármelyik eszköz. Ehhez viszont fölösleges a Cisco távoli eléréses görcsölése, nics is rá szükség. Ráadásul a NAS 80 és 8080 portja eleve összeakad a Cisco adminnal, így ez nem is hiányzik. -
válasz
sanzi89
üzenetére
Ami nekem fontos az felhőben van, ami pedig nem "felhőzhető" és tudom, hogy szükségem lesz rá, azt adott esetben pendriveon magammal viszem.
Ilyen netcsomagok mellett nem igazán van értelme a dynDNSnek(kábelnetről van szó legjobb esetben 10Mbit a max feltöltés, ami azt jelenti én max annyival tudok letölteni távolról..).
A nagyobb tartalmat gyorsabban megkeresem és letöltöm a netről, minthogy otthonról egy távoli helyre másoljam, a kisebb méretű tartalmak pedig a felhőben csücsülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest