Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt124307
tag
válasz
stopperos #1873 üzenetére
OK, rendben, de sajnos a bridge mód ugye a mostani állás szerint már nem konfigolható be a cisco eszközön és akkor az EPC3925-ön kellene portokat nyitni befele (nálam ez vagy 10 nyitott portot jelet). Én azt tapasztaltam, hogy amíg nem a DMZ-be tettem a belső routert, hanem a cisco belső lan portjára (és kinyitottam a megfelelő portokat) 1-2 naponta olyan dead lock-ba került az eszköz, hogy csak a poweroff-on segített rajta. Érdekes, hogy bentről kifele ekkor is volt IP forgalom, viszont kintről nem "látszott" az eszköz (és értelemszerűen a mögötte lévő egyéb eszközök sem), ICMP szinten sem válaszolt a külső interfésze és lan oldalról sem volt elérhető a menedzsment felület. Na nekem ebből lett elegem és amióta DMZ-ben van a belső routeren legalább azt el tudom érni kívülről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Jövedelem
- Milyen széket vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő