Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arki

tag

válasz vv5204 #2597 üzenetére

Szép meló, javítottam - ua. linken letölthető - és válaszok:
    1. az alsónak egyelőre muszáj úgy maradnia: nálad úgy látom, csak tűzfal verzió van, így nem látod a csomag (av+fw) összegzés lapját (ott nincs ez a megelőző védelem rész, helyette vírus- és hálózatvédelem keret van). A probléma, hogy csúnyán rátolódnának egymásra a szövegek (átfedés), ha a csak tűzfal vagy csak antivírus résznél szép lenne. Amúgy nem tudom biztosan, talán sok bíbelődéssel még talán lehet valamit finomítani rajta (a megelőző védelem statikus szövegét kell arrébb rakni, stb.): meglátjuk, most nem foglalkozom még ezzel.
    2. zavarónak találtam más kifejezést az ellenőrzés miatt (felette található gomb), inkább átírtam Érvényesít-re.
    3. pont hozzáadva, köszi.
    4. átírva, köszi.
    5. köszi (meg egy "k" betű is :), ezt biztos túl gyorsan vagy álmosan gépeltem..).
    6. köszi.
    7. ezt nem kellet - ill. nem lehetett - fordítani eddig, export-import lehetőségnél te is láthatod, hogy tetszőleges nevet adsz neki, így ez nem olyan nagy probléma (én a konkrét szabály nevek fordítási lehetőségét hiányolom jobban /trusted application és társaik/).

Új hozzászólás Aktív témák