- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Szép meló, javítottam - ua. linken letölthető - és válaszok:
1. az alsónak egyelőre muszáj úgy maradnia: nálad úgy látom, csak tűzfal verzió van, így nem látod a csomag (av+fw) összegzés lapját (ott nincs ez a megelőző védelem rész, helyette vírus- és hálózatvédelem keret van). A probléma, hogy csúnyán rátolódnának egymásra a szövegek (átfedés), ha a csak tűzfal vagy csak antivírus résznél szép lenne. Amúgy nem tudom biztosan, talán sok bíbelődéssel még talán lehet valamit finomítani rajta (a megelőző védelem statikus szövegét kell arrébb rakni, stb.): meglátjuk, most nem foglalkozom még ezzel.
2. zavarónak találtam más kifejezést az ellenőrzés miatt (felette található gomb), inkább átírtam Érvényesít-re.
3. pont hozzáadva, köszi.
4. átírva, köszi.
5. köszi (meg egy "k" betű is, ezt biztos túl gyorsan vagy álmosan gépeltem..).
6. köszi.
7. ezt nem kellet - ill. nem lehetett - fordítani eddig, export-import lehetőségnél te is láthatod, hogy tetszőleges nevet adsz neki, így ez nem olyan nagy probléma (én a konkrét szabály nevek fordítási lehetőségét hiányolom jobban /trusted application és társaik/).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest