- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
válasz
HZoli87 #2358 üzenetére
Aki egy kicsit is tudatlan ilyen téren nála akkor két tűzfal megy?Ez szerintem egy alap dolog lenne bármelyik virusirtónál.Ahogy írtam ez már régi hiba,3.14be se kapcsolta ki.Én jobban szeretem ha egy virusirtó beállit magának mindent ugy ahogy kell,szóval ne nekem állitgatni azután amikor fenn van a virusirtó,jelen esetben a CIS.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest