Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagyvixi

tag

válasz blattida #1915 üzenetére

Na akkor hagy osszam meg hosszasan de tök komolyan véleményem a védelmekkel kapcsolatosan,na erre blattida kiváncsi vagyok mit mondasz:

Feltettem az avast 5-öt,virus+kémprogramvédlem ellen.Később gondoltam megnézem kémprogramirtóval hogy ha esetleg nem tökéletes a kémprogramvédelme..a superantispyware talált elég sok trójait,leirtottam.Ezek után nem biztam az avast5 kémprogramrészében,igy fent hagytam a valós védelmű(fizetős verzió) superantispyaret,teltek a hetek,gondoltam leellenőrzöm most is mit tud a két progi együt,hát meglepődésemre az avast és superantisp. sok lefuttatása után amikor már nem talált ugye semmit,az online f-scerure talált pár trójait..na mondom..akkor döntöttem úgy,hogy najó,kezd elegem lenni,felrakom a comodo tűzfalat is.

Most igy már volt a gépemen ugye comodo tűzfal,avast 5 és superantispyware.Többszöri lefuttatás után nem talált egyik sem semmit,igy gondoltam egy nagyot megint,nézzük meg másik programmal is,lefuttattam spyweepert és spybotot is,a spysweeper talált eeken felül 5 db. különböző trójait még!!!A spybot meg 2 db. másik fajtát,mondom amit a comodo avast és superantispyware nem!!!NA most már kezdett elegem lenni,megint lefutattam a comodo avast superantispywarem nem talált semmit semelyik,lefutattam a spysweepert és spybotot is+még az online scannert is,SEMMIT talált,semmit!mondom hurrá!!Végre jó a gépem.Na de gyanakvó természetem nem hagyott nyugodni és alább,poénból gondoltam megnézem a-squared freevel is meg kasperskyvel is,erre mind egy éjszakát rászántam,és no lám??!!Az a-squared free TALÁLT még 4 másfajta trójait amit a többi nem!!Direkt felirtam mindegyik mit talált egy jegyzettömbben csak ezért!

Na ekkor lett elegem..!!!!!!!Na most akkor már réééég továbblépve a comodo dolgain,leirtam mennyi kémprogramirtóval és virusirtóval néztem meg a gépem,és mind mind mind talált újat és újat!!NA ekkor betelt a pohár,ugyanis jólenne már egy rohadt olyan csomag,ami legalább és ez nem nagy kérés 90 százalékban védené a gépet!

Nod32 és társait hagyjuk..kaspersky norton macafe fsecure és a többinek van komplett security 3as védelme,de az ember úgy van vele hogy ezek általában nem nagyon jók összességében igy minden ember aját 3-as védelmet szokott ugye összeválogatni magának,mint ahogy én is a comodo avast 5 és superantyspware(vagy amit szeretne),de az istenit,én NEM akarok 3 védelmet variálni,Miért nem tudnak már végre 1 komplett normális védelemcsomagot csinálni,és legalább 90 százalékos védelmet elérni???

Ennyit a védelemmekről!!!Várom válaszod kedves blattida,mert elvagyok keseredve kicsit.. :O :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés