- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LOGOUT - ezmiez?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszönöm, azért nem árt ezt is tudni.
Milyen ismert hibái vannak? Veszélyeztetik a biztonságot? Pl. biztonsági rés?Van olyan korábbi verzió, ami még most is biztonságosan használható W10-zel? Azért kérdezem, mert régen gyorsabban futott le a teljes keresés. Úgy rémlik, hogy talán a 10-essel lassult be ugrásszerűen, de nem vagyok biztos benne (most a 12-esnél tart). Sok adatom is van, ez tény, de azóta szinte másfélszer-kétszer annyi ideig tart a keresés, mit az ominózus frissítés előtt. Közben az adatok is szaporodtak, így már nem elég rá egy teljes nap (alváshoz kikapcsolva), hogy végezzen, ezért kettészedtem a területeket. Ezt az egy hátrányát tapasztaltam csak, de ez egyénfüggő, tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Riasztó topik
- iPad topik
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest