- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #10619 üzenetére
Köszi szépen!
Nem frissült a CCleaner (ingyenes verzió), nem tudom, miért akarja azt a fájlt létrehozni. Nem csinálja minden tisztításkor, de gyakran. Ez normális dolog? Azért furcsa, mert másnak nem jelez be rá a CIS.Semplar:
Neked is köszi szépen!
Szívesen a linket!Rájöttem, hogy ha "en" helyett "hu"-t írsz, akkor még magyar is ráadásul. Csak a kezdőlapot tolták el egyelőre. Engem leginkább az zavar benne, hogy így egyértelműen használhatatlan sajnos. Csak annyi jön be, ami a képen is van. Zéró. Csak az a 3 kék csík ficánkol, mintha be akarna töltődni valami, de nem történik semmi, pedig a világon mindent engedélyeztem, még a sütiket is, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged