Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Hacked_4031
csendes tag
válasz
Hacked_3996 #36 üzenetére
www.sat.hu
www.europeonline.hu
nem is a közvetlen szolgáltatás a lényeg, hanem amit ingyen hozzátehetsz...
érdemes a magyar oldalra benézni, nem reklámozom, de ha valakit érdekel, megírom mailba ezirányú tapasztalatom.. de majd csak holnap
Jó éjt mindenkinek -
Hacked_4031
csendes tag
A rekordom 1,5 óra alatt 5 db full cd iso kb. 3 giga.
(műholdról..) -
Hacked_4031
csendes tag
válasz
Hacked_3996 #32 üzenetére
örülök, hogy elégedettvagy az adsl-lel, de azért a chello se olyan rossz.
Ha meg sokat akartok tölteni kell egy baromi gyors gép, baromi nagy és gyors vinyókkal + egy europeonline műholdas net előfizetés 150 EU/év pénzért..
ezzel aztán egyszerre akár 10 megabit/sec-el jön az összes cucc, amit Európában néhány százezer felhasználó műholdon keresztül tölt.
VAN ÉLET A CHELLON /ADSL-EN/ TÚL IS ! -
Hacked_4031
csendes tag
válasz
guess.who #28 üzenetére
Na akkor bővebben mert nem egy malomban őrlünk....
a broadband egyedi előfizetői szerződés önindigós laphoz van csatolva a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges elérési paramétereket tartalmazó - a fejlécén INTERNET ADATLAP- fedőnévre hallgató iromány
Ezen van:
Az ÖN azonosító adatai adatátviteli rendszerünkben
Internetes ügyfél azonosító száma: 000000
ügyfélszolgálati jelszó: *****
na ez a kettő a felhnév + a jelszó
ezzel lehet belépni a chellora, kivéve, ha a jelszó nem lett azóta módosítva és nem lett elfelejtve
ezt az ügyfél jelszót a szerződéskötéskor a felhasználó adta meg, erre kellet hivatkozni pld. reklamáció esetén--
nem tévesztendők össze az email azonosítókkal, mert azzal nem lehet belépni -
Hacked_4031
csendes tag
na már magamba beszélgetek, de legalább válaszoltam magamnak.......
-
Hacked_4031
csendes tag
válasz
Hacked_4031 #25 üzenetére
na direkt kipróbáltam, most működik a beléptetés
Az nem lehet, hogy a jelszót közben módosítottad?
Mert a felhasználó név az egy általuk megadott kódszám, azt nem lehet azt hiszem módosítani, a jelszót meg illik is néhanapján -
Hacked_4031
csendes tag
-
Hacked_4031
csendes tag
válasz
guess.who #22 üzenetére
Na akkor vedd elő a broadbandos szerződésed és a chello.hu-n lépj be a fiókszevízbe a broadbandos felhasználó neved a főfiók név, /nekem ez egy számsor/ a jelszó meg a brodbandos ügyfélszolgálati jelszó névre hallgat.
Ha beléptél, beállíthatod az email címed, stb.
Ehhez meg kell a pop3 és smtp cím, amit ugye kedves chello nem adott meg.
Ezek pedig az alábbiak:
pop3: pop.chello.hu
smtp: mail.chello.hu
Ja, az outlook fiókbeállításnál: felhasználónév@chello.hu, tehát a teljes chellon konfigurált email címed írd be, mert másképp kiírja, hogy hibás felhasználónév, vagy jelszó!
Sok sikert -
Hacked_4031
csendes tag
Még a broadbanddal sokat szívtam, hogy a 3 gigás profi korlátot is hamar túlléptem, aztán hónap végén meg egy 2 Kb-os levelet hősi küzdelemben tudtam leszedni, vagy küldeni. Letölteni nem lehetett, de még böngészni sem. Én még nem olvastam, illetve nem értelmeztem a chello szerződést. Főképpen az a lényeg, hogy úgy korlátoz -e mint a broadbandnál, ahol az összes renitenst bevágta egy 64 kb /isdn kaliberű/ sávba, aztán egymástól nem fértünk semmihez. Azért az izgalmas lesz, ha ezt most is így gondolják.
A broadbandnál a hónap első 2 napján letöltöttem a 3 gigát, aztán 20.-a környékéig szinte egyedül uraltam a renitens sávot, oszt töltöttem 64 kilobittel, de megszakítás nélkül. Így is lejött 15 giga!!! Aztán eljött a hónap vége és lelassult a 14.4-es analóg modemes kapcsolat szintre.
a chello fiók szervízben már mérik a forgalmat, lehet hónapra, napra infót kérni.
Egyébként én a fleshget-et használom letöltésre és az is méri a letöltött fájlok számát, meg az összméretét is, ehhez hozzájön 10-20% a böngészésre miegyébre.
A korlátozásról még annyit, hogy a fogyasztóvédeli főfelügyelőséget és a Hírközlési Főfelügyeletet is megkerestem ahol elárulták a nagy titkot:
AZ ANALÓG TELEFONVONALAS KAPCSOLATRA VAN MEGHATÁROZVA KÖTELEZŐ MINIMÁLIS SZOLGÁLTATÁSI SEBESSÉG - ERRE MEG NINCS !!!!!!!
hivatkozhatunk szerződésszegésre, az apró betűkkel megírt záradékokra, ez a szolgáltatás ilyen, eszed-nem eszed......
Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest