- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
móóki
csendes tag
senki???????????
-
móóki
csendes tag
sziasztok nekem is ez a problémám.
a gépem indításkor kiírja, hogy checking nvram és megáll, ezután hál IStennek esc majd F1-gyel el tudom indítani a gépet és működik (kivéve az optikai meghajtók), cseréltem már alaplai elemet, kiporszívóztam mindent, de nagyon tanácstalan vagyok,please help!!!
-
Monya78
veterán
Sajna nem jut az eszembe
...pedig leveleztem is velük...
De nézz szét itt: Bővebben: link -
Ferger
tag
Már kipróbáltam ram nélkül, másik rammal, ram a másik foglalatban, vga kiszedve, proci kiszedve, meghajtók lehúzva, kicserélve, kábel csere, billentyűzet kihúzva, tehát ami eszembe jutott azt minden lehetőséget kipróbáltam.
Arra tippelek, hogy behalt. Egyébként egy ASRock alaplap, Metrós, kb. másfél éves gép. -
Monya78
veterán
Így halt meg a ECS K7s5a alaplapom...egy spéci bios töltöttem fel...és ez lett a vége
Bios égetésre már specializálodott cég Pesten valami 2-2,5eFt a javítás, csak Nekem az utiköltséggel már nem érte volna meg... -
NoNick
tag
Asus P4P800SE alaplapom van, néha nekem is ezt csinálja, megáll kb. fél percre, de aztán megy tovább.
Én megpróbálnám pl. kivenni a memókat, másik procit bele, meghajtók kábeleit megnézni, biost resetelni, valamit, hogy ne a szokott boot menjen. Talán közben az is kiderül, melyik alkatrésszel van baja. -
Ferger
tag
Sziasztok!
A fent említett üzenettel áll egy gép, és nem megy tovább. A meghajtókat nem látja, a BIOS-ba nem lehet belépni,
Törlődött a BIOS tartalma, vagy ''elromlott'' a BIOS? Mert a reset sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest