Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Á, már nem vettem magamra, mert most már csak néha kipróbálok valamit, vagy tudni szeretném, hogy más disztrón egy probléma megoldható-e, ilyesmik miatt van sok disztróm. Sajna az utóbbi hónapokban privát helyzet miatt eléggé visszavetődött a kíváncsiságom. Pár hete jól jöt a sok disztró, mert kaptam egy régi Toshiba lapost meghajtó nélkül és átraktam az SSD-t bele és egy új telepítés után a többi disztró is simán futott rajta, bár csak kettőt néztem meg, mert idegesített a billentyűzete.
A megmaradt HHD-re kellett tennem egy 17.3 cinmanót, az SSD-re is, amin egy már alapból ott volt. Most, hogy visszakerült desktopba az SSD, ugyanabból a Mint 17.3 cinmanóból 3 darab van! No, ez már szerintem is sok.(tárolóhely gondot ez sem okoz, ami filmet vagy sorozat évadot megnézek, utána törlöm a meghajtóról, mert a WD Black megsértődik, ha tárolónak használod))
Azt viszont meglepve olvasom, hogy fizetésekhez nem kell bankszámla. Valami forrást vagy hírt tudnál erről linkelni?
Bankszámla nélkül is jár a fizetés
Muszáj készpénzben is kiadni a munkabért
Ezt tegyük, ha készpénzben kérnénk a bérünketHogyan kapjuk meg a fizetésünket?
Készpénzben vagy bankszámlára kérjük a munkabérünket?
itt írja a joszabályi hátteret is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest