Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz Parallaxis #9 üzenetére
Nem, nem jár jobban. Volt pár, ismerősök között is akad, mindenki szidja pontatlansága v használhatatlansága miatt. Valamelyikkel én is fénysebesség fölött bicikliztem, egy másik a futást nem követte, a GPS-szel meg mindegyiknek problémája van/volt.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Parallaxis
addikt
A súlyméréssel nem vagyok megelégedve, simán 3 percen belül 3 különböző súlyt mér, akár 1 kg-os eltéréssel.
Az előző noname kínai mérlegem sokkal-sokkal pontosabb volt, viszont az csak a saját alkalmazásába (HealthU+) mentett, ezt meg azért vettem meg, mert óra is a Zepp-be dolgozik, így egy helyre kerül minden infó.Egyébként a Balance BIA szenzora számomra is meglepően pontos. Voltam teszten és minimális az eltérés az óra és a Dexa mérése között.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Parallaxis #11 üzenetére
Tudom, de azt vettem észre hogy többet fogyaszt vele a telefon. És mivel nem használok más Zepp -el kommunikáló eszközt, így inkább a mérleg használatához ajánlott Zepp Life-ot használom.
A mérleggel nincsennek nagy elvárásaim. Kb. annyi hogy (lehetőleg pontosan) mérjen és hogy szinkronizálja az adatokat pl. a Google Fit-be. A testzsír százalékos adatokat még elhiszem neki, de a többi adattal szemben vannak kétségeim.Na igen, anno leginkább az oxigén telitettség szinkronizálás hiányát hiányoltam.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Parallaxis
addikt
Pedig a mérleget is kezeli a Zepp.
Egyébként neked mennyire vált be a mérleg? Nekem nagyon nem mér pontosan.
Elég sok mindent átvisz a Google Fit-be.
- az összes tevékenységet
- Mérlegről a súlyt és a testzsír százalékot
- Pulzust, nyugalmi pulzust
- Légzésszámot
- Oxigéntelítettséget
- Felhasznált és elfogyasztott kalóriát
- Alvást[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Parallaxis #8 üzenetére
Köszi. Jelenleg Galaxy Watch-ot használok, így csak a mérleg miatt nem teszem fel a Zepp-et. A Zepp life is megkapja talán egyszer.
Igazából az zavart anno míg Amazfit órát használtam hogy a lépés , hr és az alváson (mérleg esetén a tömegen) kívül semmit nem szinkronizált a Google Fit-el. Akkor gondolom ez meg lett oldva a Health Connect támogatással...?
-
Parallaxis
addikt
A szoftvert és az amazfik „pontosságát” ismerve inkább kerülöm.
Garminokról mindig visszatérek a Balance-hoz, mert ez nem fagy, nem indul újra és nem késik a HR rögzítés 10 másodpercet a valósághoz képest.
Az Active 2 szenzora mondjuk más, mint a Balance-é, de ha valaki nem élsportoló, akkor bőven jobban jár egy ilyen órával.
(Halkan megjegyzem, hogy Garminnál az acél óratest és zafírüveg kijelző 1 millió körül kezdődik, ez meg kb. 51 eFt )[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Én a xiaomi watch s3-at várom esim-mel.
Arról van infó, hogy mikor jelenik meg Európában? -
Predatorr
őstag
A szoftvert és az amazfik „pontosságát” ismerve inkább kerülöm.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Gabci77
csendes tag
eközben a garmin bejelentette az instinct 3 órákat 500 dollárért, régi heartrate szenzorral, zene és offline map nélkül lassan már tényleg jobban jár az ember egy kínai cuccal, garminnál már gurul el az a bizonyos gyógyszer
-
slice14
veterán
Nem rossz, de a Google Fit szinkronizációt ideje volna a Health Coonectr cserélniük.
-
Ricardo
titán
Ez nem tűnik rossznak. kíváncsi vagyok rá élőben milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Yettel topik
- Vallás
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest