- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vicze
félisten
"De, erről nem szól a Lenovo -fáma."
Cikket elolvasni nem árt."Fut a telefonon natívan a Moto OEMConfig is"
"Moto OEMConfig application allows enterprises using Enterprise Mobility Management (EMM) tools to set ThinkShield for mobile exclusive features on Motorola smartphones." -
Shyciii
veterán
PC-t én is már nagyon régóta nem használok. Notebook-on dolgozom + magáncucc. De azt sem szoktam tv-re, mert nincs miért. TV nálam már csak filmnézés (winyó rákötve, vagy streaming), meg időnként a youtube-os videókat ott nézem, de azt is azért, mert azo ka videók minimum fél órásak, így kényelmesebb ott
-
Shyciii
veterán
iphone nekem se jön be a zárt rendszerük miatt, meg hogy pár funkcióban le vannak maradva, vagy idegesítő módon van megoldva. Egy ideig poénos volt nekem is, hogy a Samsung telón jópár dolgot meg tudok oldani tvvezérlés ügyben, pl távirányító, de pár alkalom kivételével én mindig a tv távirányítóját használom. Dex is csak nagy ritkán. A mirror-t már többször használtam viszont, úgyhogy én nem irigykedem az apple termékek együtt működésére, mert nekem ezek teljesen felesleges dolgok.
-
Shyciii
veterán
-
Shyciii
veterán
Egyébként igen. Azon készülékek amik Konx-ot használnak, azok kvázi üzleti mobilok is, ugyanis olyan tulajdonságokkal bírnak, amit sok kisebb-nagyobb cég megkövetel, ha biztonságról van szó. Én is voltam olyan cégnél, ahol a az érzékeny adatok védelme miatt csak Apple és Samsung mobilok közül lehetett választani céges mobilokat tekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest