Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz radamsky #244 üzenetére

Nem tudom mennyire vagy tisztában a joggal. A bejelentés és a feljelentés között kisebb szakadék van. A feljelentésnél van alperes és felperes nomeg tanúk. A bejelntésnél az ügyészség emel vádat hivatalból. Nincs felperes ill. az ügyészség az. Ja és ebben az esetben nem kell tanú. Mert az ügyészség csak biztos bizonyítékkal emel vádat. Mert nem akar pénzt bukni. És nem egy névtelen bejelentőre fog vádat alapozni.

Valaki írta, hogy megveszi az ipmet. LOL. Tedd meg. De ha utána a fórumban levőket nyomom fel. Akkor nem kell ipt megvennem. A rendőrség begyűjti hivatalból te kis naív. Egyébként nincs ilyen szándékomban és nem is volt. Én is csak figyelmeztetek mint valamelyik előttem szóló.

Valaki írta, hogy biztos BP-vagyok. Ha már ír ebbe a topicba valaki legalább vegye a fáradtságot, hogy elolvas mindent. Írtam már, hogy nem vagyok BP-i. De felutazok, a vásárlás névtelensége miatt.

Az eddigi hozzászólásokból ítélve nem közelednek az álláspontok. Ezért úgy gondolom nincs mit írnom innentől. Leírtam mindent amit erről gondoltam. Nem kérdeztek semmi újat amire eddig nem válaszoltam. Az egy dolog, hogy van olyan akinek a válasz nem tetszik. Ettől még nem lesz másik.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák