Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radamsky
üzenetére
Nem tudom mennyire vagy tisztában a joggal. A bejelentés és a feljelentés között kisebb szakadék van. A feljelentésnél van alperes és felperes nomeg tanúk. A bejelntésnél az ügyészség emel vádat hivatalból. Nincs felperes ill. az ügyészség az. Ja és ebben az esetben nem kell tanú. Mert az ügyészség csak biztos bizonyítékkal emel vádat. Mert nem akar pénzt bukni. És nem egy névtelen bejelentőre fog vádat alapozni.
Valaki írta, hogy megveszi az ipmet. LOL. Tedd meg. De ha utána a fórumban levőket nyomom fel. Akkor nem kell ipt megvennem. A rendőrség begyűjti hivatalból te kis naív. Egyébként nincs ilyen szándékomban és nem is volt. Én is csak figyelmeztetek mint valamelyik előttem szóló.
Valaki írta, hogy biztos BP-vagyok. Ha már ír ebbe a topicba valaki legalább vegye a fáradtságot, hogy elolvas mindent. Írtam már, hogy nem vagyok BP-i. De felutazok, a vásárlás névtelensége miatt.
Az eddigi hozzászólásokból ítélve nem közelednek az álláspontok. Ezért úgy gondolom nincs mit írnom innentől. Leírtam mindent amit erről gondoltam. Nem kérdeztek semmi újat amire eddig nem válaszoltam. Az egy dolog, hogy van olyan akinek a válasz nem tetszik. Ettől még nem lesz másik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest