Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsborbas

aktív tag

válasz #81957632 #286 üzenetére

Most úgy őszintén ki mondta hogy fel akarlak jelenteni? Nem szokásom senkivel kibabarálni,még ismeretlenekkel sem. Csak véletlenül láttam a fórumon a témát és gondoltam megnézem. És ki mondta hogy vásároltam tőlük bármit is? Hivatalosan üzletben vásárolok cd-t és dvd-t is ha akarok, normális áron (cd 90Ft, dvd 200Ft, matricával) amiről számlát is adnak. Szóval nem voltam rájuk szorulva. Én nem 'nagyüzemben' írok lemezeket, hanem csak a netről letöltött cuccokat mentegetem ki rájuk. És mellesleg a gépemen a softwarek mind jogtiszták (pedagógus licensz) illetve freewarek. Játékra meg nincs időm, meg pénzem, mivel családom van, gyermekem és ők előbbre vannak mindennél. Meg különben is szaklapok mellékleteként eszméletlen mennyiségű teljes verziós játék kapható 2000Ft körüli áron. Ha meg zenét akarok hallgatni ott a rádió. Ezekkel csak azt akartam mondani hogy nekem nincs félnivalóm.
    Ja és mégegy dolog. Mivel tudod bizonyítani hogy az általad vásárolt lemezek hivatalos forrásból származnak? Elég érdekes a dolog, mivel a matricát ugye a lemez tokjának a celofán borítására szokták ragasztani, amit a kukába dob minden épeszű ember. Tehát elvileg mindenkit aki írható cd-t vagy dvd-t vásárol, akárhol is teszi lehetne érte csesztetni? Egyébként a Princo lemezeket több nagy műszaki áruház is forgalmazta a betiltás előtt. És érdekes módon nem tudok róla hogy valaki is reklamált volna a lemezek minősége miatt.
    A tettedről pedig (amennyiben tényleg Te voltál aki felnyomta őket) megvan a véleményem, de inkább nem írom ide mert rögtön kimoderálnák.

Új hozzászólás Aktív témák